Heeft u vragen of opmerkingen?

Vul hier uw gegevens en vraag in en wij nemen contact met u op. Liever direct contact? U kunt ons tijdens kantoortijden bellen op 0598 792 011

Over ons

Inspirerend, gepassioneerd.

Motorrijschool 2Speed in Veendam, met meer dan 18 jaar ervaring als het gaat om kandidaten aan hun motorrijbewijs te helpen.  Jong, oud, vrouw of man ervaren of onervaren, iedereen is bij Motorrijschool 2Speed welkom.

Instructeur Ruud Bloemink geeft je een gedegen opleiding zodat je binnen de kortste keren zelf een motor kan besturen en vertrouwd aan het verkeer kan deelnemen. 

Kennis en expertise

Rijschool 2Speed werk samen met Mulders Motoren in Veendam. Mulders Motoren is dè motorzaak van het noorden en staat garant voor een hoop kennis en expertise op het gebied van motors en veiligheid.

Korting voor 2-Speed kandidaten

Wanneer je er voor kiest om bij 2Speed te gaan lessen, kan onze instructeur je helpen om de perfecte motor en juiste accessoires voor je te vinden. De samenwerking met Mulders Motoren biedt je daarom 10% korting op het gehele assortiment motorkleding!

 

 Direct aanmelden

De voordelen van 2speed

  • Een hoog slagingpercentage
  • Instructeur volgt met de Motor
  • Ik hebben motorkleding, handschoenen en helm te leen
  • Geen wachttijden
  • Ik geven het hele jaar door les, ook in de winter!
  • Altijd les van dezelfde rij-instructeur
  • Als motorrijinstructeur heb ik een passie voor motorrijden!
  • 10% korting op het gehele assortiment motorkleding bij Mulders Motoren
Informatie aanvragen

Coronavirus de vraag die ik veel krijg lessen jullie nog ? antwoord ja

De motorrijlessen kunnen gewoon door gaan omdat we aan alle voorwaarden voldoen kunnen we door lessen. zolang je geen ziekteverschijnselen heb ben je bij mij welkom.

Meld je aan voor een proefles! In deze les krijgen wij een beeld van je verkeersinzicht, je feeling voor de Motor, je motivatie, luistervaardigheid en dergelijke. Aan de hand hiervan maken we een inschatting welk pakket het beste bij jou past.

Contact

Rijschool 2Speed Veendam
Vrijheidsweg 19
9641 KP Veendam

0598 792011
06 48016554
info@2speed.nl

Vraag nu je proefles aan!